Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piramit yapmak

Rüyada piramit yapmak

Rüyada piramit yapmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada piramit yapmak gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada piramit yapmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada piramitleri görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada mısır piramitlerini görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Rüyada piramit görmek tüm dileklerin tutacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada piramite girmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır piramidi görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarında yolculuk yapmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde yolculuk yapmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments