Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piramit görmek

Rüyada piramit görmek

Rüyada piramit görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada piramit gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada piramit görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada piramit yapmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada piramite girmek zarar etme riskini en aza indireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mısır piramidi görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine inanılır.

Rüyada piramitleri görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada mısır piramitlerini görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments