Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada piliç eti görmek

Rüyada piliç eti görmek

Rüyada piliç eti görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada piliç eti gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada piliç eti yemek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Rüyada piliç eti görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada piliç eti pişirmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü piliç görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş piliç yemek kişinin geçiminin zorlaşacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş piliç görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada çiğ piliç görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı piliç görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments