Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve yoğurt yemek

Rüyada pilav ve yoğurt yemek

Rüyada pilav ve yoğurt yemek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına tabir olunur.

Rüyada pilav ve yoğurt yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada yoğurtlu pilav yemek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pilav ve yoğurt yemek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pilav yoğurt görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada pilava yoğurt katmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada yoğurtlu mısır ekmeği yemek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt ve ekmek yemek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu kızartma yemek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, amaçlarını yerine getireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments