Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav yoğurt görmek

Rüyada pilav yoğurt görmek

Rüyada pilav yoğurt görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine inanılır.

Rüyada pilav yoğurt gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada pilava yoğurt katmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada pilav yoğurt görmek rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada pilav ve yoğurt yemek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yoğurtlu pilav yemek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt mayalarken görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet eder.

Rüyada bakraç yoğurt görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada tatlı yoğurt görmek bahtın açık olmasına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurt suyu içmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments