Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu kızartma yemek

Rüyada yoğurtlu kızartma yemek

Rüyada yoğurtlu kızartma yemek olmayacak hayallere kapılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu kızartma yemek gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması yemek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yoğurtlu kızartma yemek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu kızartma görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu patates yemek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu pilav yemek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yoğurtla ekmek yemek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments