Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm turşusu görmek

Rüyada üzüm turşusu görmek

Rüyada üzüm turşusu görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, yorulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret eder.

Rüyada üzüm turşusu gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada üzüm turşusu yemek kafasının da rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada üzüm turşusu görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Rüyada turşuyu dökmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden turşu almak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada turşu suyu görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil domates turşusu görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye turşusu görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada turşu satmak darlık içine düşeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments