Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu şişesi görmek

Rüyada turşu şişesi görmek

Rüyada turşu şişesi görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu şişesi gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada turşu şişesi görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada turşu çalmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada turşu içmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, ömrün uzun olmasına delalet eder.

Rüyada turşu aldığını görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada turşu suyu dökmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalettir.

Rüyada turşuluk görmek zaaflarına kapılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına inanılır.

Rüyada turşu yemek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments