Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kan kusmak

Rüyada birinin kan kusmak

Rüyada birinin kan kusmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, kafasının rahat olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, beklentilerine ulaşacağına, haneye nifak gireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Rüyada birinin kan kusmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada birinin kan kusmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada ağzından kan kusmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kan kusmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kan kusmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada ağızdan kan kusmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kan pıhtısı kusmak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, yokluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kan kusmak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments