Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pıhtılaşmış kan görmek

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalettir.

Rüyada pıhtılaşmış kan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kan pıhtısı görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, borçlarının azalacağına inanılır.

Rüyada kan pıhtısı kusmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bunun için sabırsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına tabir olunur.

Rüyada pıhtı kan görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, harcama gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada pıhtı görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kan ve kar görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments