Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pıhtı kan görmek

Rüyada pıhtı kan görmek

Rüyada pıhtı kan görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada pıhtı kan gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada pıhtı kan görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kan pıhtısı görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına yorulur.

Rüyada kan pıhtısı kusmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada pıhtı görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalet etmektedir.

Rüyada koltukta kan görmek kalkınacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments