Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan ve kar görmek

Rüyada kan ve kar görmek

Rüyada kan ve kar görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına rivayet eder.

Rüyada kan ve kar gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada kan ve kar görmek insanları hak yoluna çağıracağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, şifa ve moral bulacağına inanılır.

Rüyada kar ve kan görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında kan görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ameliyatta kan görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Rüyada trafik kazası ve kan görmek giderileceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada sulu kan görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kansızlık görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalettir.

Rüyada kan yıkamak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, şansın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments