Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pıhtı görmek

Rüyada pıhtı görmek

Rüyada pıhtı görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Rüyada pıhtı gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada pıhtı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kan pıhtısı görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pıhtı kan görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan pıhtısı kusmak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments