Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan pıhtısı kusmak

Rüyada kan pıhtısı kusmak

Rüyada kan pıhtısı kusmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan pıhtısı kusmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Rüyada kan pıhtısı kusmak gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak çok kötü günler geçireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek kişinin kazancının çoğalacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada pıhtı kan görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kan pıhtısı görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret eder.

Rüyada pıhtı görmek sorunların hallolacağına, adının her yerde geçeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kan kusmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments