Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltukta kan görmek

Rüyada koltukta kan görmek

Rüyada koltukta kan görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada koltukta kan gördüyseniz:

  • Bazı konuları dile getirirken farkında olmadan sert bir dil kullanıyor olabilirsiniz.

Rüyada koltukta kan görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli koltuk görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, birçok işin birlikte yapılacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altını tıraş etmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, rahatının da yerine geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk yerleştirmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altında siyah kıl görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak dertlerden kurtulmaya, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altından bıçaklanmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments