Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişe görmek

Rüyada pet şişe görmek

Rüyada pet şişe görmek ihanet göreceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada pet şişe gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada pet şişede su almak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişede su içmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişe toplamak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada pet şişeye su doldurmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada pet şişe içinde su görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada pet şişe su görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Rüyada pet şişe görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments