Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sorumluluk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada peşinden yılan geldiğini gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada koyunun peşinden geldiğini görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin peşinden geldiğini görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada peşinden gelmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayır ve bereketin artmasına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments