Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini gördüyseniz:

  • Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada peşinden gelmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, yolunun açılacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun peşinden geldiğini görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin peşinden geldiğini görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, bol nimete kavuşacağına, çok yoğun çalışacağına delalet eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin peşinden gitmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments