Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün peşinden ağlamak

Rüyada ölünün peşinden ağlamak

Rüyada ölünün peşinden ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, malını ve canını riske edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada ölünün peşinden ağlamak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada birinin peşinden ağlamak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada ölünün peşine gitmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölünün peşinden gitmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, desteksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün peşinden koşmak eline geçen paraları tutamayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin peşinde koşmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada peşinden gelmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada peşini bırakmayan köpek görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments