Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peşinden gelmek

Rüyada peşinden gelmek

Rüyada peşinden gelmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, düşmanlarını kaybetmeye, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada peşinden gelmek gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Rüyada peşinden gelmek işlerinin hal yoluna gireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına inanılır.

Rüyada köpeğin peşinden geldiğini görmek rahatın kaçacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada koyunun peşinden geldiğini görmek işlerinde atılıma geçeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek rakipleri mağlup edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin peşinde koşmak ona kol kanat gereceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulur.

Rüyada birinin peşinden ağlamak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments