Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman uğur böceği görmek

Rüyada kocaman uğur böceği görmek

Rüyada kocaman uğur böceği görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada kocaman uğur böceği gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek beklenilen takdiri alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada elinde uğur böceği görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, maddi gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda uğur böceği görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada üç tane uğur böceği görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çirkin amellere, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada uğur böceği yumurtası görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uğur böceği yutmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uğur böcekli takı görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada evde uğur böceği görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments