Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yazma örtmek

Rüyada mor yazma örtmek

Rüyada mor yazma örtmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinin başarılı olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, rızkında ve malından olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada mor yazma örtmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada mor yazma örtmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada oyalı yazma örtmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı yazma örtmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yazma örtmek mal ve para sahibi olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada başına yazma örtmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe yazma örtmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yazma örtmek büyük tartışmaların yapılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor yazma görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments