Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına al örtmek

Rüyada başına al örtmek

Rüyada başına al örtmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başına al örtmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada başına al örtmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, geçmişi unutup geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş örtmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide başını örtmek anne baba dualarının alınacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Rüyada başına şal örtmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başa şal örtmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kötü günlerinin biteceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı örtmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının başını örtmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments