Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereyi kapattığını görmek

Rüyada pencereyi kapattığını görmek

Rüyada pencereyi kapattığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada pencereyi kapattığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada pencereyi kapatmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere kapatmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına inanılır.

Rüyada pencereleri kapatmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına işaret eder.

Rüyada açık pencereleri kapatmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kabeyi görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencere açıp kapatmak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, onlardan medet umacağına inanılır.

Rüyada evin penceresini kapatmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments