Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereyi kapatmak

Rüyada pencereyi kapatmak

Rüyada pencereyi kapatmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, işini en iyi şekilde yapacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına inanılır.

Rüyada pencereyi kapatmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada pencereleri kapatmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada evin penceresini kapatmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere kapatmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kızı olanların da gelin edeceğine tabir olunur.

Rüyada açık pencereleri kapatmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencere açıp kapatmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada pencereyi kapatmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada pencereyi kapattığını görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments