Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe sabahlık giymek

Rüyada pembe sabahlık giymek

Rüyada pembe sabahlık giymek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  işarettir.

Rüyada pembe sabahlık giymek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada pembe sabahlık giymek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalettir.

Rüyada pembe sabahlık görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi sabahlık giymek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı sabahlık giymek maddi anlamda zarar edeceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil sabahlık giymek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camide sabah namazı kılmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı sabahlık görmek yeni işlere girileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments