Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sabahlık giymek

Rüyada yeşil sabahlık giymek

Rüyada yeşil sabahlık giymek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil sabahlık giymek gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada yeşil sabahlık giymek onurlu bir yaşam süreceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada mavi sabahlık giymek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı sabahlık giymek her zaman neşeli olacağına, iç sıkıntısına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalettir.

Rüyada pembe sabahlık giymek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sabahlık görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sabah namazına yetişememek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet eder.

Rüyada sabah ezanı duymak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada sabah namazına uyanmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, maddi güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments