Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sabahlık giymek

Rüyada mavi sabahlık giymek

Rüyada mavi sabahlık giymek afiyette giden düzeninden olacağına, birikmiş parasının olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi sabahlık giymek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada mavi sabahlık giymek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe sabahlık giymek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine inanılır.

Rüyada yeşil sabahlık giymek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı sabahlık giymek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Rüyada sabah yıldız görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sabah namazına kalkmak onların mutlu haberlerini alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada sabah namazının sünnetini kılmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sabah namazı kıldırmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments