Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe sabahlık görmek

Rüyada pembe sabahlık görmek

Rüyada pembe sabahlık görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, malını ve canını riske edeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada pembe sabahlık gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada pembe sabahlık görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, aile hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada pembe sabahlık giymek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabah güneşi görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada sabah namazına kaldırılmak güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sabahlık görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, mutlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada sabah namazı abdesti almak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments