Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe perde görmek

Rüyada pembe perde görmek

Rüyada pembe perde görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, çok günah işleyeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe perde gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada pembe perde asmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe renk perde görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada pembe perde görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada pembe tül perde görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe perde almak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli perde görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada balkon perdesi görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments