Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe patates görmek

Rüyada pembe patates görmek

Rüyada pembe patates görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe patates gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada pembe patates görmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan patates toplamak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma ve patates görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates piyazı görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada patates dilimlemek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Rüyada patates kızarmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan patates görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, her anlamda güçleneceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments