Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve patates görmek

Rüyada elma ve patates görmek

Rüyada elma ve patates görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve patates gördüyseniz:

  • Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada elma ve patates görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet eder.

Rüyada haşlama patates görmek yenileneceğine ve can bulacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates kızartmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına delalettir.

Rüyada patatesli köfte yemek çok daha fazla adım atacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patates soğan soymak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak altında patates görmek yeni adımlar atacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada filizlenmiş patates görmek hayallerin gerçekleşeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış patates kızartması görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments