Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patatesi topraktan çıkarmak

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hileye, fesada bulaşacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada topraktan patates çıkarmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates topraktan çıkarmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, rızkında ve malından olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patatesi topraktan çıkarmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprakta patates çıkarmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, işinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rızkının azalacağına, maddi zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yerden patates çıkarmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalettir.

Rüyada bahçeden patates çıkarmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada toprak altında patates görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatınızın neşe dolacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments