Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates dilimlemek

Rüyada patates dilimlemek

Rüyada patates dilimlemek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada patates dilimlemek gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada patates dilimlemek üzerinde kafa yoracağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalettir.

Rüyada balık dilimlemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayva dilimlemek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada kavun dilimlemek hikmet sahibi olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalettir.

Rüyada portakal dilimlemek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada et dilimlemek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek dilimlemek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek dilimlemek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments