Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazı görmek

Rüyada pazı görmek

Rüyada pazı görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine rivayet eder.

Rüyada pazı gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada pazı yemeği görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada pazı görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada hamur pazısı görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulur.

Rüyada pazı satın almak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, saygınlığa işaret etmektedir.

Rüyada pazı sarmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine alamet eder.

Rüyada pazı pişirmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulur.

Rüyada pazı tohumu görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada pazı yaprağı görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments