Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pazı görmek

Rüyada yeşil pazı görmek

Rüyada yeşil pazı görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, zorlukların aşılacağına, ağzının tadının bozulacağına işarettir.

Rüyada yeşil pazı gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada yeşil pazı görmek ticaretinin de bozulmayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına tabir olunur.

Rüyada pazı dolması yemek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada hamur pazısı görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına yorulur.

Rüyada pazı dikmek malının artmasına, bereketlenmesine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada pazı yaprağı görmek borçların ve dertlerin biteceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazı görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada pazı yemeği görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çıkış yolları bulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazı pişirmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments