Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazı dikmek

Rüyada pazı dikmek

Rüyada pazı dikmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazı dikmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların veya belgelerin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada pazı dikmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur pazısı görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil pazı görmek kırılacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada pazı tohumu görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada pazı görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, sorunların teker teker aşılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada pazı yaprağı görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada pazı dolması yemek günahların af olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazı sarmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments