Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazı pişirmek

Rüyada pazı pişirmek

Rüyada pazı pişirmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada pazı pişirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada pazı pişirmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada pazı yaprağı görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Rüyada pazı görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, haneye bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada hamur pazısı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada pazı satın almak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işaret eder.

Rüyada pazı tohumu görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazı yemek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pazı yemeği görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, fakirliğinin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments