Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazar günü görmek

Rüyada pazar günü görmek

Rüyada pazar günü görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada pazar günü gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada pazar günü görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işarettir.

Rüyada pazar gününü görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, malının artacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kış günü görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Rüyada anneler günü kutlamak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ertesi günü görmek aile saadetinin de artacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevgililer günü görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Rüyada doğum günü pastası kesmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, başarılı adımlar atacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin doğum günü görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments