Rüyada pazarda mısır görmek

Rüyada pazarda mısır görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, keyfinin yerine geleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, huzurun bozulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada pazarda mısır gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada pazarda mısır görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan mısır aldığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalettir.

Rüyada pazardan mısır almak bulunduğu mevkide yükseleceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada pazardan nar almak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, bol para kazanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda bişey satmak kimseye el açmadan yaşayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada pazar gitmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, aşama göstermeyeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazarda meyve görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada pazarcıyla kavga etmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top