Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan süpürge almak

Rüyada pazardan süpürge almak

Rüyada pazardan süpürge almak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan süpürge almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada pazardan süpürge almak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, ele geçen kazancın artacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesi satın almak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Rüyada çok süpürge görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada sarı süpürge görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada süpürge taşımak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada süpürge atmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, ona şifa olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cadı süpürgesi görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada süpürge aldığını görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments