Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan pijama almak

Rüyada pazardan pijama almak

Rüyada pazardan pijama almak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendisine şifa olacağına, amacına nail olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazardan pijama almak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada pazardan pijama almak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni pijama giymek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Rüyada saten pijama görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek pijaması görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, geçmişini arkada bırakacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına inanılır.

Rüyada mor pijama görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına inanılır.

Rüyada yeni pijama almak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada yatak pijaması görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Rüyada yatak pijaması almak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments