Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak pijaması görmek

Rüyada yatak pijaması görmek

Rüyada yatak pijaması görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yatak pijaması gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada yatak pijaması almak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada yatak pijaması görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, başının derde gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalettir.

Rüyada eski pijama görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert pijama görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada sökük pijama görmek beklenilen takdiri alacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk pijama görmek şükrederek yaşayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada pijama aramak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil pijama satın almak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments