Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan alışveriş yaptığını görmek

Rüyada pazardan alışveriş yaptığını görmek

Rüyada pazardan alışveriş yaptığını görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, zenginlik içinde olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada pazardan alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada pazarda alışveriş yaptığını görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada pazarda alışveriş yapmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada pazardan alışveriş yaptığını görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada çingeneden alışveriş yapmak umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok alışveriş yapmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret eder.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments