Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda patates görmek

Rüyada pazarda patates görmek

Rüyada pazarda patates görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada pazarda patates gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada pazarda patates görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, doğru karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada pazardan patates almak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada pazardan kırmızı elma almak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan kiraz almak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada pazardan para çalmak kötü kişilerle karşılaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazardan taze fasulye almak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan etek almak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada pazara gitmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments