Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan patates almak

Rüyada pazardan patates almak

Rüyada pazardan patates almak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada pazardan patates almak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada pazardan patates almak işe zorla gidip geleceğine, işinin aksayacağına, insanlarla iç içe olacağına yorulur.

Rüyada pazarda patates görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan çilek almak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan biber almak eşlerin ayrılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazarda alışveriş yaptığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada pazarda tezgah açmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan ayakkabı almak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada pazardan peynir almak rızkın genişleyeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments