Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazara gitmek

Rüyada pazara gitmek

Rüyada pazara gitmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pazara gitmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada pazar gitmek zenginliğinin süreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle pazara gitmek geçim kolaylığı yaşayacağına, üzüntü yaşamaya, verilen kararların geri çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çarşı pazara gitmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gece pazara gitmek işlerin yolunda gideceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazara gitmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı pazarı görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, hayırla yad etmeye, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada pazardan yeşil biber almak büyük bir üzüntü yaşayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan çanta almak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments