Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan etek almak

Rüyada pazardan etek almak

Rüyada pazardan etek almak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada pazardan etek almak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada pazardan etek almak ismini herkese duyuracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, içinin huzurla dolacağına inanılır.

Rüyada pazara görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işarettir.

Rüyada pazardan bezelye almak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda meyve almak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada pazarı görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pazardan süt almak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, asık yüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazardan limon almak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çarşı pazar gezmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments