Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda dolaşmak

Rüyada pazarda dolaşmak

Rüyada pazarda dolaşmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin kazancının artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin sona ereceğine, malının artmasını sağlayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada pazarda dolaşmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok pişmanlık duyacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazar yerinde dolaşmak yeni bir sayfa açacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet eder.

Rüyada çarşı pazar dolaşmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalettir.

Rüyada pazarı dolaşmak çok büyük yenilikler yapacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada silahla dolaşmak gitmediği yerlere gideceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta dolaşmak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapı kapı dolaşmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, evlatlarından memnun olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyenle dolaşmak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments