Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazar yerinde dolaşmak

Rüyada pazar yerinde dolaşmak

Rüyada pazar yerinde dolaşmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazar yerinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada pazar yerinde dolaşmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada pazar yerinde gezmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalettir.

Rüyada çarşı pazar dolaşmak mutlu olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pazarı dolaşmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada pazarda dolaşmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada avret yerinde kıl görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına işarettir.

Rüyada mahrem yerinde kıl görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada azı dişinin yerinden çıktığını görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments